Det finns många olika anledningar till varför du kan vara i behov av att låna pengar. Det kanske är tvättmaskinen som gått sönder, bilen som behöver lagas för att du ska kunna skjutsa barnen till dagis eller så blev besöket hos tandläkaren dyrare än förväntat.

Vi lägger ingen värdering i din anledning till att låna pengar. Däremot kan vi på Finguru.se hjälpa dig att finna det bästa lånet för just dig och dina behov. Med hjälp av vår jämförelsetjänst blir det enkelt för dig att hitta lån med en låg ränta. Det gör att du kan få ut mesta möjliga av dina pengar till en så låg kostnad som möjligt.

Smslån och snabblån är egentligen två olika ord som menar i stort samma sak. Det handlar om lån med lite lägre belopp (än till exempel ett privatlån där du kan ansöka om betydligt större belopp). Smslån och snabblån brukar också kunna handläggas snabbare och utbetalning kan också ske snabbt, även till och med ske på helgen. Vi på Finguru.se samarbetar därför med flera olika seriösa långivare och du ska kunna känna en trygghet när du ansöker om lån hos oss. Du kan exempelvis se hur populära de respektive långivare är hos andra kunder.

Genom att använda vår smidiga jämförelsetjänst kan du hitta den bästa långivaren med den lägsta räntan. Lånen är tänkta att möta alla slags behov och passa för alla, oavsett vem du är. Du som besökare, och kund, ska på ett enkelt, användarvänligt och transparent sätt kunna se viktig information om de lån som förmedlas på vår hemsida. Du kan därför se vilket lånespann som du kan erbjudas inom, löptid och lägsta åldersgräns för att snabbare hitta det lån och långivare som passar dina behov bäst.